Sirkeltrening

sirkel1

Sirkeltreningsapparatene fra Life Fitness er utviklet slik at styrketrening skal bli tilgjengelig for alle. Dette med tanke på at alle skal få utbytte av den positive gevinsten styrketrening gir i form av et sunnere liv. Apparatene våre er innbydende og lette å bruke og de gjør styrketreningen enkel og morsom samtidig som de gir synlige resultater som igjen inspirerer og motiverer deg til å fortsette med treningen uke etter uke.

Apparatene krever ingen innstilling av sete/rygg høyde. Det eneste som krever innstilling er motstanden. Motstanden stilles enkelt ved hjelp av knapper som kan betjenes fra sittende posisjon.
 Alle apparatene har strikkmotstand. Det vil si at man får en konstant jevn motstand gjennom hele bevegelsesmønsteret. I tillegg har alle apparatene lik motstandsnivå på alle apparatene som gjør det enkelt å huske sin egen motstand.

Personer med lite eller ingen erfaring med stryketrening fra tidligere vil sette stor pris på den umiddelbare beherskelsesfølelsen takket være den lave minste motstanden.
Det biomekanisk korrekte designet gjør at bevegelsene følger kroppens naturlige bevegelsesmønster. Dette bidrar til at treningen føles riktig for brukere i alle størrelser. 

sirkel2

Kontakt

Expressgym Råde
Sarpsborgveien 11, 1640 Råde
Tlf: 69 28 51 35 (Man-tors 09-15)

Expressgym Sellebakk
Løenveien 6, 1653 Sellebakk
Tlf: 69 34 48 82 (i betjent åpningstid)

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.