Redcord slyngetrening

redcord1

Redcord slyngetrening - Funksjonell og effektiv slyngetrening for alle!

Slyngetrening er en effektiv og unik måte å trene på. Med Redcord trener du effektivt både støttemuskulatur og bevegelsesmuskulatur. Redcord Slyngetrening brukes av alt fra fysioterapeuter innen rehabilitering til det norske langrennslandslaget for skadeforebyggende og prestasjonsfremmende trening.

Trening i slynger gjør at kroppen må stabilisere samtidig som du gjør styrkeøvelser. Ved bruk av kroppens egenvekt og slyngenes ustabilitet trenes muskelsamspillet, helt fra de innerste, små støttemusklene til de store, synlige musklene. Det er dette vi kaller funksjonell styrke.

Med Redcord får du tilgang til et uendelig antall øvelser og trinnløse progresjoner for å trene styrke, koordinasjon, stabilitet og balanse i ett og samme apparat. Redcord passer for alle, uansett prestasjonsnivå.

På Expressgym kan du trene Redcord på egenhånd når du måtte ønske eller med en Personlig trener der du får spesielt tilpassede øvelser og kyndig veiledning slik at du er sikker på at du gjør øvelsene riktig.
 

På Expressgym Sellebakk tilbyr vi også TRX slyngetrening som gruppetimer med sertifiserte TRX-instruktører. Sjekk ut Online Booking for påmelding. 

redcord2

Kontakt

Expressgym Råde
Sarpsborgveien 11, 1640 Råde
Tlf: 69 28 51 35 (Man-tors 09-15)

Expressgym Sellebakk
Løenveien 6, 1653 Sellebakk
Tlf: 69 34 48 82 (i betjent åpningstid)

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.