Timeplan Sellebakk


På Expressgym Sellebakk kan du trene gruppetrening med dyktige og engasjerte instruktører. For å booke plass på gruppetimer må man være registrert medlem ved Expressgym med aktivt medlemskap. Fom. 1/1-18 må nye medlemmer ha et Expressgym Plus medlemskap for å trene gruppetrening.

NB! Timeplanen under er kun veiledende. Endringer kan forekomme. Aktuell timeplan med helgerullering ligger tilgjengelig under Booking på "Min Side".

.
× Viktig melding!
Fom. mandag 19/3 vil vi ta i bruk et nytt bookingsystem på Expressgym Sellebakk. Booking av timer gjøres nå på "Min side". Det vil ikke lenger være mulig å booke timer her på siden eller via vår nåværende mobil-app. En ny app er under utvikling og vil erstatte dagens app.

For å logge inn på "Min Side" bruker du din e-postadresse og et selvvalgt passord. Dette forutsetter at vi har korrekt e-postadresse i vårt system. Kontakt oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. dersom du får problemer med innloggingen.

Vi vil også ta i bruk en ny elektronisk bookingstasjon hvor man må registrere oppmøte og hente ut billett i forkant av påmeldt time. Denne er plassert i glassbygget i toppen av hovedtrappen.


Kontakt

Expressgym Råde
Sarpsborgveien 11, 1640 Råde
Tlf: 69 28 51 35 (Man-tors 09-15)

Expressgym Sellebakk
Løenveien 6, 1653 Sellebakk
Tlf: 69 34 48 82 (i betjent åpningstid)

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.