Historie

Expressgym var tidligere kjent som Solberggården Helsesenter AS. Dette ble startet i Råde av Fysioterapeutene Mette Marit og Bjørn Syversen. Som fysioterapeuter så de hvor viktig det var å ha et godt treningstilbud for pasienter som gjennomgikk eller var ferdig med behandling. I 1996 startet de opp et treningssenter i samme bygg som fysioterapiklinikken i Råde. Solberggården Helsesenter AS drives i dag i beste velgående og du kan besøke hjemmesiden på www.solberggaarden.no.

I 2007 ble det besluttet å starte et helt nytt treningssenter i Bøchmannsenteret på Sellebakk i Fredrikstad. I den sammenheng ble det nye treningskonseptet Expressgym utarbeidet og en realitet. I januar 2008 åpnet Expressgym Sellebakk dørene. Da hadde allerede 600 medlemmer på forhånd meldt seg inn! Den opprinnelige profilen til Expressgym var å ha en lav månedspris, men fortsatt matche premium-segmentet når det kom til kvaliteten på utstyr og lokaler. For å muliggjøre dette var man nødt til å tenkte nytt rundt kostnadsbesparelse. Løsningen var å ha få ansatte, liten administrasjon og korte, betjente åpningstider. Det viste seg å bli en umiddelbar suksess!  

Med en voksende medlemsmasse økte naturligvis etterspørselen etter mer gruppetimer både i Råde og på Sellebakk. Expressgym hadde opprinnelig et knippe gruppetimer på timeplanen hvor medlemmer var nødt til å betale litt ekstra for å kunne delta. For å møte etterspørselen valgte derfor Expressgym å øke tilbudet i form av et bredere utvalg og større timeplan. I tillegg ble alle gruppetimer inkludert i medlemskapet.

På Sellebakk har det vært flere utvidelser og oppgraderinger. I starten av 2013 stod en helt ny avdeling ferdig på senteret. I denne avdelingen vil man nå finne en av Østfolds råeste spinningsaler, et eget rom for TRX slyngetrenin) samt aerobic-sal. Denne utbyggingen førte også til at det ble frigjort areal i studioet, hvor man nå finner et stort funksjonelt apparat kalt Synrgy360. (se egen link)  

I dag består Expressgym av to sentre, et i Råde og på Sellebakk. Som medlem på Expressgym får man tilgang til begge sentrene. Se egen fane for detaljer og bilder av hvert senter.

Kontakt

Expressgym Råde
Sarpsborgveien 11, 1640 Råde
Tlf: 69 28 51 35 (Man-tors 09-15)

Expressgym Sellebakk
Løenveien 6, 1653 Sellebakk
Tlf: 69 34 48 82 (i betjent åpningstid)

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.